GDPR (General Data Protection Regulation) er nye EU-krav til behandling og bruk av sensitive persondata og andre personopplysninger. EUs nye lovgivning erstatter et utdatert lovverk som opprinnelig var tilpasset lagring av persondata på papir. Hensikten er å styrke borgernes personvernrettigheter i en digital hverdag.

Når du handler av Tynset Varmeservice gir du oss visse personopplysninger (eks. navn, telefonnr, epostadresse, fakturainformasjon eller andre data det er rimelig at vi knytter til et kjøp). Dine kundedata blir dermed registrert hos oss fordi du har handlet av oss. Derfor ønsker vi å fortelle deg at vi har ny personvernerklæring som trer i kraft 25. mai. Du trenger ikke foreta deg noe, men har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

SLETTING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Iht GDPR kan du til enhver tid velge å slette dine personopplysninger hos oss. Dette gjøres ved å sende oss en mail med beskjed om å slette dine data til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN OM DEG?

  • - Navn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse
  • - Betalingsinformasjon
  • - Andre typer informasjon du oppgir når du registrerer deg for Bestilling av bl.a montering, befaring, feilrapportering, service eller sender andre former for forespørsler til oss.

BRUKERGENERERTE OPPLYSNINGER:

Vi bruker opplysningene om deg på følgende måter:

  • - Informasjon om hva du har kjøpt
  • - Mulig utsendelse av epost med tilbud/kampanjer.

HVORFOR SAMLER VI INN DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi behandler dine personopplysninger for følgende formål:

A) Av hensyn til vårt avtaleforhold

  • - For å tilby våre Tjenester til deg og for å administrere vårt avtaleforhold med deg
  • - For å håndtere betaling og gi deg bestillings- og fakturainformasjon
  • - For å gi deg påminnelse om bl.a. tid for service
  • - For å gi deg tilbud, nyheter, informasjon, produkter eller tjenester

B) For markedsføringsformål

  • - For å sende deg direktemarkedsføring via e-post eller sms dersom du har samtykket til dette. Slik markedsføring kan inneholde tilbud, nyheter eller informasjon som gjelder våre Tjenester og tilbud. Merk at du når som helst kan slutte å motta slik markedsføring ved enten å endre kontoinnstillinger eller klikke på lenken nedenfor.

HVEM KAN VI DELE DINE PERSONOPPLYSNINGER MED?

Vi deler ikke opplysningene dine med noen.

HVOR LENGE LAGRER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn vi anser nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet over i avsnittet ”Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger”.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Å beskytte dine personopplysninger er viktig for oss. Alle personopplysninger du oppgir til oss lagres på sikre servere, og vi benytter tiltak for å beskytte mot tap, misbruk, uatorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse av dine personopplysninger.

HVORDAN KAN DU FÅ TILGANG TIL DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi forstår at du fra tid til annen kan ha behov for ytterligere informasjon fra oss vedrørende dine personopplysninger og hvordan disse behandles, eller at du kan ønske å oppdatere eller korrigere opplysningene du har gitt oss. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for dette formål.

 

Innovative løsninger på ditt varmebehov!