Om oss – Tynset Varmeservice AS

I over 12 år har vi i Tynset Varmeservice AS sørget for oppvarming i hus, hytter og forretninger på noen av Norges kaldeste steder.
 

Med stadig flere ansatte og et økende nedslagsfelt fra Trondheim i nord til Lillehammer i sør innehar vi kompetansen for å hjelpe deg med ditt varmebehov. Tynset Varmeservice AS er en F-gass godkjent bedrift med kuldemontører og teknikere, samt fyringsteknikere som besitter nødvendig kompetanse.

Tynset og Røros området er det våre leverandører kaller Nordens Sibir. Vi leverer derfor ulike varmepumpeløsninger som er produsert for de tøffeste forholdene.

Dimensjonering og beregning er en viktig del av det å gjøre riktige valg tilknyttet en slik installasjon. Velger du ei løsning fra oss skal den være tilpasset ditt bosted, ditt ønske og ditt behov.

Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer.

Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring. På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.